S’acosten les dates de reunions, celebracions, dinars i sopars, i al Mercer Casa Torner i Güell ho tenen tot enllestit.
Ja tenen els menús de Nadal per dinars i sopars d’empresa disponibles, i les propostes gastronòmiques pels dies 24, 25, 26 i 31 de desembre disponibles a la seva web.
El xef Carles Gaig ha dissenyat un menú nadalenc pels dinars i sopars d’empresa al restaurant Cuina Gaig, mantenint la seva cuina tradicional catalana. El preu del menú del dinar o sopar d’empresa és de 49€.
Per la Nit de Nadal, el dinar de Nadal i el dinar de Sant Esteve també ofereix una proposta gastronòmica de 72€ (begudes no incloses).
I per Cap d’Any, Gaig proposa un menú festiu de 85€ (no inclou begudes) amb el tradicional raïm de la sort per gaudir d’una nit veritablement especial.
Per més informació consulteu la seva web www.casatorneriguell.com o truqueu al 93 817 47 55.