Nova ‘Cuina Gaig’ al Mercer Hotel Casa Torner i Güell de Vilafranca del Penedès

Notícies d'empresa

Carles Gaig és un referent de la gastronomia catalana. Mereixedor d’una estrella Michelin durant prop de 30 anys, és considerat un clàssic entre els seus clients i un mestre entre els seus col·legues.

És hereu d’una tradició que es va iniciar a finals del segle XIX, quan la família va obrir una fonda al barri d’Horta de Barcelona. Amb el pas dels anys s’ha convertit en una institució, pel seu respecte a les receptes clàssiques i la seva especial atenció al producte: “Faig una cuina que té com a base la cuina tradicional catalana. Per avançar, cal mirar a al passat” afirma. Una cuina tradicional i respectuosa, on prima la matèria primera.

A la nova ‘Cuina Gaig – Casa Torner i Güell’ de Vilafranca, el xef proposa alguns dels millors plats del receptari tradicional català i alguns dels seus clàssics com els ‘Macarrons del Cardenal’ o els ‘Canelons Gaig’. Sabors d’extraordinària personalitat, identificats amb el territori i la seva idiosincràsia, acompanyats de vins i caves amb DO Penedès.

14.05.2021