28.04.2020 · Tens cinc minuts digitals? Dones d’Empresa sí

Comunicats de premsa Tens 5 minuts?

Després de la gran crida que es va fer per poder fer un “Tens cinc minuts” digital de Dones d’Empresa, el gran èxit de la convocatòria ens porta a una tercera entrega de vídeos on les empreses fan les seves presentacions en només un minut i mig.

En la excepcional situació que estem vivint és important aprofitar les iniciatives que busquen donar visibilitat a les empreses que en aquests moments busquen reinventar-se o seguir amb la seva activitat però d’una manera adaptada a l’estat d’alarma.

Recordem que el col·lectiu Dones d’Empresa va demanar als socis de la FEGP que vulguin participar d’aquesta inciativa vídeos d’aproximadament minut i mig en horitzontal per contribuir en aquest nou espai que podeu enviar a comunicacio@fegp.cat. 

A continuació podeu visualitzar les següents presentacions clicant a sobre de cada imatge:

JBD Sonoritzacions

L’empresa JBD sonoritzacions es dedica al lloguer i venda d’equips de so i il·luminació i en aquest petit vídeo no ens expliquen el que fan sinó que ens ho ensenyen.

Maria Sánchez · Coach de nutrició emocional

La Maria Sánchez és esteticista, dietista, terapeuta, coach de nutrició emocional i també interventora estratègica. Està situada a Vilafranca del Penedès i el seu objectiu és ajudar les persones a gestionar les seves emocions i que això es vegi reflectit en el seu físic.

Nemhi – Xportem

Nemhi – Xportem és una consultoria de comerç internacional per a pimes. L’empresa té dues branques, Nemhi que s’encarrega de la formació i l’assessorament empresarial i Xportem que fa una feina més pràctica i executiva.

Qualiavins

Qualiavins és una empresa especialitzada en estratègia de comerç, subvencions, internacionalització i imatge de marca. Experts en planificació, estratègia d’expansió de mercat i direcció d’empresa, comunicació, màrqueting i branding personal, així com les relacions humanes.

Si encara no ens heu enviat el vostre vídeo ens els podeu fer arribar a comunicacio@fegp.cat.