02.06.2020 · Vídeo de la presidenta del comunicat FEGP sobre l’anunci de tancament de NISSAN

Comunicats de premsa

La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras fa un vídeo on parla del darrer comunicat de la Junta Directiva sobre l’anunci de tancament de NISSAN a Catalunya.

En aquest vídeo, la presidenta explica que tan ràpidament com es va saber la noticia del tancament, la Junta Directiva va emetre un comunicat en el qual la FEGP se suma a aquelles iniciatives que estan portant a terme patronals, sindicats i administracions públiques per frenar aquesta marxa de NISSAN del nostre territori.

La FEGP creu que NISSAN no ha actuat correctament perquè les empreses, més enllà dels seus interessos particulars, econòmics i estratègics, també tenen una vinculació amb el territori i una responsabilitat socials amb el seu entorn.

Lloveras recorda que NISSAN ha estat molts anys en el nostre país, d’on no només n’ha tret profit sinó que també ha tingut molt de suport per part de les administracions. També parla de totes les empreses i treballadors que li han donat molt bon servei i considera que per això NISSAN s’hauria de replantejar la seva decisió.

La FEGP compta amb empreses associades afectades de manera important per aquesta decisió i també compta amb moltes altres empreses que, encara que no s’hi veuen afectades directament, estan afectades indirectament. 

Per això Lloveras assegura que des de la FEGP estarem pendents i farem tota la pressió que puguem fer per convèncer NISSAN que faci marxa enrere en aquesta decisió.

A més, la presidenta aprofita l’ocasió per posar sobre la taula que és urgent que es treballi en un nou pacte nacional d’indústria perquè és important que la indústria sigui un veritable motor de creixement al nostre país perquè som un país molt preparat, amb moltes infraestructures i amb molt de coneixement. Per tant, hem de treballar per tenir una indústria pròpia potent.

Veure el vídeo: