Gastronomia exquisida i vistes espectaculars al cor de les vinyes del Penedès, a càrrec del reconegut xef Jairo Alonso del Pozo
El restaurant Cantina de Viladellops dóna la benvinguda a l’estiu, oferint un maridatge perfecte entre una deliciosa gastronomia i paisatges impactants entre vinyes sota el sol ponent i cels estrellats. És la proposta dels Gns. Alonso del Pozo que presenten una temporada plena de sorpreses i innovacions, nous espais, alguna renovació, canvi de carta d’estiu i el seu nou menú degustació ‘Des de Cantina amb amor’.
La cuina de Jairo Alonso del Pozo, caracteritzada per la qualitat i la creativitat, es combina amb espectacles d’alt nivell en un entorn privilegiat. El seu objectiu és transmetre emocions a través dels seus plats i l’ambient del lloc.
“El que intentem transmetre a la gent que ens ve a conèixer té a veure amb la sensibilitat, l’afecte i les emocions que desprèn la nostra cuina i el lloc. Volem sorprendre amb receptes cuinades amb molt d’amor i compartir aquests moments de bon temps en aquest entorn tan especial envoltat de vinyes. Quelcom difícil d’explicar perquè s’ha de viure.”, descriu Jairo, Xef i copropietari de Cantina de Viladellops.
Valors que es transmeten mitjançant una proposta gastronòmica del tot recomanable per degustar un esmorzar de forquilla, un bon dinar o bé un sopar sota les estrelles a ritme de música en directe. Diferents propostes per gaudir els capvespres al ‘Jardí de les Vinyes’ on prendre’t un aperitiu, tapes o fins i tot brunchs i plats més elaborats sota la posta de sol a manera de Wine Bar, o bé, a la nit a ritme de música en directe al ‘Pati de les Oliveres’ assaborint la seva carta de temporada o el seu nou menú degustació ‘Des de Cantina amb amor’. Una combinació que converteix Cantina en un dels millors restaurants del Penedès.
A més, al voltant de la cuina de proximitat, proposen iniciatives i activitats de lleure com rutes a cavall, tir amb arc, visites a les vinyes en 4×4, rutes pel celler en Segway i tasts de vins, entre altres propostes sorprenents amb els ‘packs experiència’ personalitzats per fer gaudir els seus visitants.
Borja Alonso del Pozo, copropietari i responsable de relacions públiques, destaca l’enfocament a la gastronomia local i l’excel·lència a la cuina del seu germà Jairo, i subratlla que, “Cantina és un pla perfecte per passar tot el dia combinat activitats d’oci i relacionant-te amb l’encant i riquesa del Penedès, degustar la nostra gastronomia, gaudir de les nits d’estiu esperant que baixi el sol i rebre el capvespre”.
Un restaurant especial i imprescindible per viure una experiència gastronòmica diferent, descobrir els seus tresors amagats i la seva oferta gastronòmica plena d’atractius i sabors que sobren les raons per marcar-lo com una destinació per fer freqüents escapades, amb una de les millors vistes de la zona.
Cantina es converteix en una destinació perfecta i imprescindible per visitar i tornar freqüentment per viure moments inoblidables en un entorn excepcional.
Horaris de la cuina?
Oberta de dilluns a diumenge excepte els dimarts (dia de descans).
Dilluns de 13.00 a 16.00
Dimecres i dijous de 13.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00
Divendres de 13.00 a 23.00
Dissabte de 8.30 a 23.00
Diumenge de 8.30 a 20.00