El restaurant hi oferirà tres plats diferents: Gall del Penedès amb IGP farcit de moniato, col i botifarra negra Mallart, Medalló d’ànec mut amb peres i crema de naps i Canelons cruixents de pollastre amb beixamel de bolets.
Els plats es podran degustar a la mateixa fira o bé emportar-se’ls a casa.
Vilafranca del Penedès, 12 desembre de 2022 – El restaurant El Cigró d’Or del xef gelidenc Oriol Llavina participa, un any més, a la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, que es farà els pròxims 17 i 18 de novembre de 2022 al parc de Sant Julià. Un dels epicentres de la fira serà la Mostra Gastronòmica, on hi haurà fins a sis restaurants del territori que oferiran una vintena de degustacions d’aviram. L’accés a la mostra té un cost de 7€ i inclou una copa de vi commemorativa, brou d’aviram, pa, garlanda, catànies i cafè.
El restaurant El Cigró d’Or hi oferirà tres plats diferents: Gall del Penedès amb IGP farcit de moniato, col i botifarra negra Mallart (14€), Medalló d’ànec mut amb peres i crema de naps (12€) i Canelons cruixents de pollastre amb beixamel de bolets (7€). Els assistents podran degustar els plats a la mateixa fira o bé emportar-se’ls a casa.
La Mostra Gastronòmica està oberta dissabte 17 de desembre de 9 h a 15 h i diumenge 18 de desembre de 10 h a 15 h.
El restaurant El Cigró d’Or (Plaça de l’Oli, 1), a més, continua obert cada dia de la setmana fins al 24 de desembre.