KEZU, a part de tenir el seu producte estrella, el cremós d’anacards, t’ofereix també un servei de càtering únic.
El càtering by Kezu està especialitzat en alta cuina “plant based”, on els protagonistes dels plats son les verdures, els cereals, els llegums i tots els productes que ens dona la terra. Amb unes elaboracions més complexes que aconsegueixen textures i gustos sorprenents, una cura en l’emplatat que fa que el plat sigui una obra d’art i una qualitat de productes que ens beneficien a nivell nutricional. L’alta cuina te en compte tot allò més suprem de la gastronomia.
Cada cop hi ha més gent a qui els agrada aquest tipus de cuina, una cuina que està en reconeguda evolució i que va creixent en la creació de nous sabors. I no tant sols s’escull per salut, ja que està reconegut que es molt beneficiosa per al nostre cos, sinó també per gaudir-ne i per portar al paladar aquells gustos que no hem provat mai.
Ja sabem que menjar bo i sa no es només de vegans.
Actualment es pot degustar un menú del càtering by KEZU al mateix obrador. L’obrador dels cremosos d’anacards es converteix en una petita sala de degustació d’alta cuina “plant based”.
Els dijous, divendres i dissabtes per la nit, i els diumenges migdia, sota reserva, pots gaudir d’una experiència diferent amb un menú únic, presentat per la xef de KEZU Inma Ruiz de la Hermosa, formada, entre altres, per l’escola Hofmann.