Divendres, juliol 19, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

馃煪An脿lisi d’Estats Financers

8 de febrer de 2022 @ 8:00 - 15 de febrer de 2022 @ 12:00

Data: Del 08/02/2022 al 15/02/2022

Durada: 12 hores (3 jornades, dimarts 8,聽 dijous 10 i dimarts 15 de febrer de 2022)

Horari: de 9h a 13h

Modalitat: En l铆nia. Aula virtual

Professorat,聽Jos茅 Miguel Vilalta, economista i advocat. Assessor en temes econ貌mics, financers, estrat猫gia i recursos humans. Conseller independent en pimes. Fundador i director de Matching Place.

Objectius

Per a algunes persones els aspectes econ貌mics i financers en les organitzacions s贸n encara una mat猫ria poc coneguda (complicada i dif铆cil d’entendre). En totes les empreses la informaci贸 d’aquesta 铆ndole ha estat sempre imprescindible, i avui en dia, potser ho 茅s m茅s. Tots els directius, ocupin posicions t猫cniques o d’un altre tipus, haurien de con猫ixer de quina forma els aspectes financers i econ貌mics poden ajudar-los en l’acompliment del seu lloc de treball, a millorar la seva gesti贸 i en les implicacions que poden existir quan prenen de decisions.

La relaci贸 entre persones i departaments, la seva interdepend猫ncia, ja sigui en els processos, o en els projectes comuns, ja sigui en aspectes de retribucions creuades, s贸n cada dia m茅s necess脿ries en totes les nostres empreses, per aix貌 els aspectes tractats en aquest curs refor莽aran la formaci贸 i les habilitats directives dels qui participin. Despr茅s del cursar el programa ning煤 podr脿 dir que les finances s贸n una assignatura complicada i pendent en els seus coneixements professionals.

L’objectiu, estudiar la situaci贸 real i veure el marge de millora, aquest 茅s el m猫tode. Hi ha uns s铆mptomes clars per a adonar-se que els aspectes financers i econ貌mics s贸n una 脿rea de millora en el seu treball/professi贸 quan, entre altres, hi ha:

1. Dificultats en la interpretaci贸 els estats financers.
2. Dificultats en la presa de decisions encaminades a les millores econ貌miques i financeres i/o d’inversi贸 en l’empresa.
3. Dificultats a entendre com es mou els diners en l’empresa.
4. Desconeixement de noves alternatives i diferents solucions per a la consecuci贸 de diners en les empreses en situacions de crisis.
5. Desconeixement de com deuen financ茅s les noves inversions a realitzar i quin tipus de decisions han de tenir-se present.

Els participants, havent detectat aquests s铆mptomes, en nom茅s 2 sessions, sabran donar resposta a aquestes situacions. Encara que pugui semblar dif铆cil, en realitat als participants els ser脿 f脿cil aconseguir alts nivells de formaci贸 i informaci贸, perqu猫 durant el temps que dura el curs, dedicarem m茅s del 40% del temps a la resoluci贸 de sup貌sits i exemples pr脿ctics, analitzant el detall i arribant al fons de l’an脿lisi i de la interpretaci贸 de la informaci贸 econ貌mica i financera.

Continguts

Programa de tres sessions presencials/en l铆nia.
En aquesta formaci贸 es donaran les pautes necess脿ries i es practicar脿 amb la metodologia i la sistem脿tica adequada perqu猫 cadascun dels assistents pugui, en la seva empresa o b茅 a nivell particular, durant aquest temps implantar o participar de forma m茅s activa en els aspectes econ貌mics i financers i opinar:

鈥 En la definici贸 dels problemes.
鈥 En la definici贸 de les alternatives.
鈥 En la determinaci贸 de les accions a realitzar.
鈥 En la quantificaci贸 de les decisions a adoptar.
El ponent ajudar脿 i far脿 costat a cadascun dels participants en la resoluci贸 de les preguntes i sup貌sits pr脿ctics i que sorgeixin durant les sessions. La formaci贸 se centrar脿 en la seg眉ent guia did脿ctica de les 3 sessions:

Primera sessi贸

1. Estrat猫gia Empresarial i Estats Financers.
2. Tipus de comptabilitat.
3. La funci贸 financera i la creaci贸 de valor en l’empresa
4. El Balan莽 i el Compte de Resultats.

Segona sessi贸:

1. Exemples pr脿ctics en l’an脿lisi del Balan莽 i el Compte de Resultats
2. El Rendiment Econ貌mic (ROI)
3. La Rendibilitat Financ茅s (ROE)
4. El Palanquejament Financer
5. Exercicis Pr脿ctics de Rendiment Econ貌mic (ROI), Rendibilitat Financera (ROE), i de Palanquejament Financer.

Tercera sessi贸:

1. La gesti贸 les NOF (Necessitats Operatives de Fons).
2. Solucions i propostes per a la millora de les NOF.
3. Fuentes de finan莽ament m茅s adequades per a cada situaci贸
4. Exercicis i sup貌sits pr脿ctics.

Matr铆cula

路 General: 265鈧

路 Socis FEGP: 210鈧

**El curs pot ser parcialment bonificat segons el cr猫dit formatiu de la seva empresa. Consulteu els detallS

**Estan exclosos de tramitar la聽 bonificaci贸聽 treballadors/as en r猫gim aut貌nom.

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Inici:
8 de febrer de 2022 @ 8:00
Finalitzaci贸:
15 de febrer de 2022 @ 12:00
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
,

Organitzador

FEGP
Tel猫fon
938106700
Correu electr貌nic
fegp@fegp.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari 茅s de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que ser脿 respost el m茅s aviat possible.