Divendres, juny 21, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornada Formativa gratuïta: Habilitats per a la negociació (II)

4 de maig de 2022 @ 9:30 - 11:30

Amb el compromís d’ajudar a les empreses, la FEGP també treballa en la formació, sobre àmbits dins de la negociació col·lectiva i les relacions laborals gràcies a la participació de Foment i del departament d’Empresa i Treball. Així doncs, presentem un pla de Formació que es configura com un seguit de jornades i tallers on el contigut de les quals tenen com a objete exposar i debatre les funcions i matèries de l’àmbit de la negociació col·lectiva, diàleg social i les relacions laborals.

En aquest sentit, la Federació ha organitzat una Jornada Formativa que es realitzarà en dues sessions i que està orientada a les Habilitats per a la negociació, que es durà a terme els dies 27 d’abril i 4 de Maig en format virtual de 09:30 a 11:30h.

JORNADA II

(Apunt: No és indispensable haver assistit a la Jornada I per poder assistir a la Jornada II)

Una situació conflictiva mal gestionada incideix clarament en la davallada del rendiment, la desmotivació i el absentisme laboral. En conseqüència acaba afectant al nivell i a la productivitat de la pròpia empresa. Es fonamental potenciar les pròpies habilitats negociadores i de gestió col·laborativa de discrepàncies, per tal d’optimitzar les competències personals en la gestió del diàleg social i en l’abordatge i solució negociada dels conflictes que puguin sorgir a l’àmbit empresarial i laboral.

Data: 4 de maig de 2022

Horari: de 9h30 a 11:30h

Modalitat: Virtual

Continguts:

  • La comunicació no violenta en les relacions
  • Identificació de posicions, interessos i necessitats
  • El mètode de Negociació de Harvard i les seves tècniques
  • Eficàcia en la negociació
  • Habilitats i tècniques mediadores per a la resolució de conflictes.

La metodologia conté breus exposicions teòriques, a partir de les quals es generen aportacions mútues amb els participants, en una comunicació activa orientada a aprofundir en les eines i tècniques mediadores aplicades a diverses situacions.

Ponent: Anna Vall Rius. Advocada i mediadora, doctora en dret, professora associada de la Universitat de Barcelona en Mitjans Alternatius de Resolució de conflictes. Directora de Logos Media i co-directora del Màster de Mediació i gestió eficiente de Conflictes organitzat per Logos Media i el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya.

Organitza: Federació Empresarial del Gran Penedès

Amb el suport: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i Foment del Treball Nacional

 

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Núm. d’expedient: STC002/21/000001

 

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Data:
4 de maig de 2022
Hora:
9:30 - 11:30
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari és de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que serà respost el més aviat possible.