Dijous, juny 20, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornada Formativa Gratuïta: Promoció de la Igualtat de Gènere a les empreses (II)

8 de juny de 2022 @ 9:30 - 11:30

JORNADA II

Data: dimecres 8 de juny de 2022

Horari: de 9h30 a 11:30h

Modalitat: Virtual

Continguts:

  • Mesures per a la igualtat efectiva de dones i homes que tinguin en compte el respecte a la igualtat i la no discriminació
  • Accions positives i mesures d’igualtat d’oportunitats en el marc de la negociació col·lectiva
  • Plans d’Igualtat de gènere
  • Protocols per a la prevenció i l’abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe
  • Promocionar la implementació de les Eines acordades al Consell Relacions Laborals de Catalunya: el Protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa, la Guia d’elaboració del protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa i el Decàleg de tolerància zero l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa.

El formador mitjançant casos pràctics va desenvolupant la sessió intercalant teoria i pràctica. Els assistents assoleixen un paper actiu al tenir que interactuar i participar amb la seva experiència en el desenvolupament del taller.

Ponent: Gemma Fabregat Monfort. Catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social a la Universitat de València. Llicenciada en Dret per aquesta mateixa universitat amb premi extraordinari de llicenciatura (1997) i Doctora en Dret també per la Universitat de València amb premi extraordinari (2001), la seva tesi doctoral a propòsit de la mobilitat funcional va rebre així mateix el premi del CES-Comunitat Valenciana a la millor tesi doctoral en matèria sociolaboral.

Aquesta és una jornada 100% bonificable i amb certificat d’assistència.

Organitza: Federació Empresarial del Gran Penedès

Amb el suport: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i Foment del Treball Nacional

 

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Núm. d’expedient: STC002/21/000001

 

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Data:
8 de juny de 2022
Hora:
9:30 - 11:30
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

FEGP
Telèfon
938106700
Correu electrònic
fegp@fegp.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari és de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que serà respost el més aviat possible.