Aprofitant que a Sant Pau d’Ordal se celebra, tots els caps de setmana d’estiu, el popular Mercat del Préssec, Albet i Noya organitza per aquest diumenge un taller de receptes elaborades amb aquesta fruita com a protagonista.
El showcooking anirà a càrrec de la xef i sommelier Aina Martín que proposarà tres plats (un entrant, un principal i unes postres) i els maridarà amb els vins del celler. La voluntat de la xef és agafar receptes d’arreu del món i portar-les a casa nostra amb els ingredients locals i de temporada.
Famosos arreu del món per la seva textura i extrema gustositat, els préssecs d’Ordal atrauen cada any milers de visitants que venen al Penedès a comprar aquest producte excel·lent.
Dia: Diumenge 9 de juliol, 11h
Lloc: Celler Albet i Noya (Sant Pau d’Ordal)
Preu: 25€ (Inclou tres receptes maridades amb vins d’Albet i Noya)