Dimecres, agost 14, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

15a Trobada Anual Dones d’Empresa

16 de setembre de 2022 @ 19:30 - 23:30

15a Trobada de Dones d’Empresa. Convidada d’honor: Sra. Empar Moliner

Amb l’actuació musical de Dumingu i l’exposició d’art de Rosanna Espachs, Raconou Artipart

Data:  Divendres 16 de setembre de 2022
Hora: 19h 30
Lloc: Hotel Le Meridien Ra (El Vendrell)

  • Preu socia: 48€ + Iva
  • Preu No socia: 55€ + Iva

Organitza: Dones d’Empresa | FEGP

Accés: Acte obert a tothom, amb inscripció

Informació: Gran trobada de networking en clau femenina, amb la intervenció de la periodista Empar Moliner, actuació musical d’en Dumingu i exposició d’art de Rosanna Espachs. L’acte també inclou un espai d’interrelació entre les participants per tal d’afavorir les connexions.

La Sra. Empar Moliner compta amb una llarga trajectòria professional com a escriptora i periodista, ha presentat diversos programes de ràdio i ha sigut col·laboradora a programes de la Televisió de Catalunya. La seva literatura es caracteritza pel sentit de l’humor i per una visió crítica de la societat contemporània i les seves contradiccions. És un honor pel col·lectiu de Dones d’Empresa comptar amb la presència d’una emprenedora referent com és ella.

Dumingu és un creador que basa la seva música en la cura per les lletres i un estil a mig camí entre la rumba i la cançó d’autor. El més destacable dels seus temes és la voluntat juganera i la poca transcendència de les temàtiques. Acaba de publicar el segon àlbum, “Ganes de Brassens”, amb 10 versions rumberes i en català de Georges Brassens.

Rosanna Espachs porta la seva exposició “Raconou artipart”: Reciclar per revaloritzar UPCYCLING.
És una exposició d’ampolles recuperades i tractades per decoració , porta espelmes, penjador de claus, joiers, temàtiques, escultura, etc. Dona una segona vida a elements que utilitzem cada dia i llencem a les escombreries. Son ampolles de vi standard i magnums amb ornaments també reciclats, ampolles pintades amb pintura Acrílica i pigments naturals. Els preus de venda son de 40€ les ampolles standard i 60€ les magnums.

 

** Si hi ha cap intolerància alimentària, és important que quedi especificat en les observacions per ser ateses.

INSCRIPCIONS

Mostra els detalls

Data:
16 de setembre de 2022
Hora:
19:30 - 23:30
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:

Recinte

Hotel Le Meridien Ra

Organitzadors

FEGP
Dones d’Empresa
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari és de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que serà respost el més aviat possible.