Entrem porta recaptats 9.875 euros amb la panera solidaria

Notícies d'empresa

S’ han venut ja 3950 butlletes de les 6000 impreses a falta de 30 dies per al sorteig a través de la venta directa als diferents establiments col.laboradors, les pròpies treballadores i la compra directe d’empreses.

Entrem vol seguir recaptant fons per a aquestes beques solidàries fins arribar als 15000 euros a través de la venta de butlletes de la gran Panera que persegueix l’obtenció de recursos per a beques formatives en benefici de les persones amb trastorn de salut mental i disCapacitat ateses per la entitat en programes de formació i feina.
A falta d’ un mes per la data del sorteig, que serà el proper 30 de desembre a les oficines del Centre Vila, aquestes butlletes segueixen disponibles al 17 punts de venta de establiments de Vilafranca i a la botiga que l’ entitat té al C/ Sant Pere 46. El sorteig permetrà determinar 8 premis: 2 premis directes dels regals i productes que inclou la panera, que s’ha omplert gràcies al més de 180 comerços i empreses col·laboradores.
A més es repartirà 6 premis de més per a gaudir d’experiències gastronòmiques i enoturístiques al Penedès gentilesa de Cal Blay, Restaurant Cal Ton, Cèntric Gastro- Bar, El Cigró d’ Or , Restaurant el Gat Blau i Cava Rovellats.

La recaptació final permetrà a les persones ateses pel grup Entrem realitzar accions de formació complementaries que millorin la seva ocupabilitat mitjançant beques destinades a tal fi. “La valoració està sent més que positiva. Aquesta experiència també, posa en valor el comerç local, que cuida el territori i al que hem de cuidar i promoure entre totes per a que segueixi dinamitzant la vida social i econòmica dels nostres pobles”, assenyala Entrem en un comunicat.
Els números premiats es podran conèixer el mateix dia 30/12 a través de les xarxes socials d’ Entrem (@entremcoop), a la web www.entrem.coop així com en publicacions a mitjans locals a partir d’ aquesta data. Per estar al dia de tota la informació relativa a la gran panera solidària: https://www.entrem.coop/entrem-panera-solidaria/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *