SEPES Atenció Domiciliària explica quins és l’impacte positiu de l’assistència domiciliària en les persones grans

Notícies d'empresa

L’assistència domiciliària s’ha convertit amb un impacte molt positiu entre les persones grans, que decideixen mantenir-se en la seva residència habitual.

Cada cop, és més comú que les persones grans vulguin envellir en el que ha estat el seu domicili de tota la vida. Darrere d’aquesta decisió s’hi amaguen múltiples factors com el fet de poder mantenir la independència i els llaços socials establerts, entre molts d’altres.

L’augment de l’esperança de vida experimentada en els darrers anys a causa de les millores de les condicions higienicosanitàries i el desenvolupament econòmic i social, ha donat lloc a un envelliment progressiu de la població.

El punt que ha influït de forma positiva, ha estat el fet de poder comptar amb un servei professional en l’àmbit de l’assistència domiciliària.

Gemma Montero, CEO de SEPES Atenció Domiciliària, explica que és molt important garantir la qualitat de vida de persones grans o discapacitats oferint serveis integrals d’atenció domiciliària, amb l’objectiu de mantenir la independència individualitat de les persones, mantenint-ho a l’ambient familiar a què pertany”.

Avantatges Assistència Domiciliària

Hi ha molts avantatges i beneficis per part de la contractació d’un servei d’atenció domiciliària per a gent gran. Els principals punts a destacar són els següents:

  • Proximitat i comoditat per a les famílies: El simple fet de tenir un accés il·limitat dels familiars per visitar els seus pares o familiars ja suposa un impacte positiu per l’usuari. 
  • Recuperació més ràpida: Els pacients es recuperen molt més ràpid i amb més èxit en la comoditat de casa seva. També tenen menys risc de desenvolupar infeccions per exposició a gèrmens en un centre mèdic i tenen menys reingressos a l’hospital.
  • Tranquilitat: Poder estar al teu propi domicili dóna una seguretat i una tranquilitat a la persona gran que no donaria un lloc fred i desconegut.
  • Independència: La persona gran pot moure’s amb completa independència sempre amb l’ajuda del cuidador/a quan la necessiti i no el fa sentir-se com un persona completament dependent.
  • Major higiene personal: Amb l’ajuda a domicili l’usuari pot tenir la higiene sense horaris, quan ho necessiti i ho requereixi.
  • Oci i millor estat d’ànim: Un altre dels avantatges és la facilitat que aporten als usuaris conservar les relacions socials, tant amb familiars com amb amics, veïns i coneguts. En aquest sentit, aquests serveis generen un entorn còmode i segur pels més grans a casa seva, cosa que millora el seu estat d’ànim i fomenta la sociabilització a la tercera edat.

Quina cobertura t’oferim?

Cobrim les necessitats sense desarrelar del domicili els teus familiars en la seguretat que suposa confiar en una empresa que es preocupa del seu benestar.

L’assistència domiciliària és un dels serveis més importants pel benestar d’una persona gran, gràcies a les facilitats que se li ofereix al pacient per no modificar, pràcticament res, el seu estil de vida”, afirma Gemma Montero

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *