El CSAPG participa en la IV edició de l’E-Connect, un programa d’emprenedoria per desenvolupar idees innovadores en resposta a reptes reals d’empreses orientat a alumnes d’Instituts de Vilafranca del Penedès

Notícies d'empresa

Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf participem a la IV edició de l’E-Connect, un programa impulsat per l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès, en col·laboració amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).

En aquesta edició hi participem juntament amb dues empreses més de l’Alt Penedès: AkzoNobel i la Fundació Mas Albornà.

Què és l’E-Connect?

L’E-Connect és un programa que promou l’emprenedoria, la creativitat i el treball en equip per desenvolupar idees innovadores en resposta a reptes reals d’empreses.

Cadascuna de les tres empreses participants ha presentat un repte a l’alumnat de 3 centres educatius de Batxillerat i Cicles Formatius de Vilafranca del Penedès: l’Institut Milà i Fontanals, l’Arsenal Escola d’Art i Disseny de Vilafranca i l’Institut Eugeni d’Ors.

Els alumnes de cada centre educatiu s’han organitzat en diferents equips de treball, els quals presentaran una solució als reptes presentats. La solució haurà d’estar ideada i desenvolupada a través de la metodologia Design Thinking. A més, també s’haurà de relacionar amb algun dels Objectius de Desenvolupament sostenible definits per Nacions Unides.

La inauguració del programa va tenir lloc la setmana passada, on es van presentar els reptes d’enguany, i aquest dimarts es va dur a terme una sessió de fishbol amb els diferents equips on van poder preguntar dubtes a les empreses. Durant aquests mesos, els alumnes seguiran treballaran en la solució i el 25 d’abril es presentaran els guanyadors.

El repte CSAPG

El repte presentat consisteix en com millorar la visibilitat de l’Àrea d’Innovació i dels projectes actius al CSAPG i fer-la més accessible als professionals dels diferents centres de l’entitat.

Aquest repte s’estableix amb els següents objectius:

  • Donar contingut al nou model d’Innovació del CSAPG
  • Visibilitzar i millorar l’accessibilitat a la Unitat i als projectes d’innovació
  • Establir vies de comunicació entre els professionals i la Unitat d’Innovació del CSAPG
  • Millorar el coneixement que tenen els professionals dels projectes d’innovació actius al CSAPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *