ERSM s’associa amb el Grup Pyrénéesper liderar la intermediaciód’assegurances a Andorra

Notícies d'empresa

ERSM Grup continua amb la seva estratègia de creixement i expansió mitjançant una associació amb la corredoria de Grup Pyrénées per a la intermediació d’assegurances a Andorra. En virtut d’aquesta associació, ERSM adquirirà el 45% de la Corredoria d’Assegurances Pyrénées, filial d’assegurances del grup, amb l’objectiu d’esdevenir la corredoria líder al mercat assegurador del Principat.

L’operació, subjecta a l’aprovació definitiva de les autoritats reguladores, permet combinar les seves fortaleses i coneixements respectives. La xarxa comercial i experiència de Pyrénées en assegurances particulars es complementarà amb l’especialització d’ERSM en assegurances d’empresa i microassegurances, combinació de la qual resultarà una oferta integral i diversificada.

A més d’enfortir i ampliar la seva posició al mercat andorrà, ERSM i Pyrénées planegen obrir noves línies de negoci basades en productes asseguradors innovadors adaptats a les necessitats canviants dels clients.

El Grup Pyrénées Andorra és la primera marca comercial del Principat amb 225 milions d’euros de facturació, cosa que representa un 9% del PIB del país tenint en compte la suma dels diferents sectors en què opera. Fundada fa 70 anys, Pyrénées és líder al mercat andorrà de les empreses comercials. Distribueix una gran oferta d’articles retail i també és majorista d’alimentació, a més d’importador exclusiu de grans marques de moda, de luxe, de perfums, d’electrònica, d’electrodomèstics, de cotxes i de motos, i de productes financers.

Grup ERSM està integrat per 25 societats filials i participades ubicades per tot el territori català i espanyol que desenvolupen la seva activitat principal al sector assegurador. Aquest maig passat, ERSM ha formalitzat la seva aliança amb el grup d’origen suec Söderberg & Partners per créixer al mercat espanyol de la intermediació d’assegurances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *