Mas Albornà impulsa formacions pel seu personal

Notícies d'empresa

Des de la fundació Mas Albornà han impulsat dues formacions que els permetran millorar les capacitats laborals dels seus treballadors i treballadores. D’una banda, s’ha realitzat la primera part de la formació en treballs en alçada, molt especialitzada en l’ús dels EPIS (Equips de Protecció Individual).

Aquesta és una formació impulsada per la mateixa organització i dirigida a 9 professionals dels serveis de manteniment i de jardineria. Es realitzarà durant les properes setmanes.

Paral·lelament, s’han iniciat també una formació en coordinació dintre de l’equip Unitat de Suport a l’Activitat Professional (USAP) per a l’optimització dels processos d’inserció de les persones amb discapacitat del seu Centre Especial de Treball (CET).

Aquesta és una formació, que s’imparteix des de l’àrea d’atenció a la persona de la nostra fundació amb la finalitat d’optimitzar la coordinació entre oficials, encarregats, psicòlogues i treballadores socials del CET. Una millora per a les condicions laborals dels nostres treballadors.

En definitiva es tracta de dues formacions que els ajudaran a construir un futur millor per al projecte social de Mas Albornà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *