El sommelier del restaurant ‘El Cigró d’Or’, Ton Colet, ha participat al Campionat d’Espanya de Sommeliers

Notícies d'empresa

El sommelier del restaurant ‘El Cigró d’Or’, Ton Colet, ha participat al ‘27 Campeonato de España de Sumilleres Tierra de Sabor’, que s’ha celebrat els dies 27 i 28 d’abril a Madrid.

Al març, Colet es va proclamar Millor Sommelier de Catalunya 2022, un reconeixement que li va atorgar l’Associació Catalana de Sommeliers i que li ha permès participar al concurs estatal.

Ton Colet

Ton Colet es va formar en sumilleria a l’Escola dels Gremis de Restauració i d’Hotels de Barcelona. Abans de ser el sommelier del restaurant ‘El Cigró d’Or’, va estar vinculat professionalment a altres establiments del sector de la restauració, entre els quals destaca la gestió de la taverna del Vinseum i la seva feina a les sales de restaurants com ‘Arrels’ de Santa Margarida i els Monjos i ‘Cal Blay Vinticinc’ a Sant Sadurní d’Anoia.

En els darrers anys, ha combinat la seva feina als restaurants amb diverses col·laboracions a programes emesos a Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, així com als mitjans escrits ‘Lo+Barcelona’ i ‘B-Style’, o al blog de Bodegues Torres.

També ha dirigit sessions de tast i ha fet diverses tasques relacionades amb la divulgació d’aspectes relacionats amb el món del vi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *