Covides obre un nou espai enoturístic al centre de Vilafranca

Notícies d'empresa

Covides inaugurarà aquest mes de març un nou espai enoturístic a l’edifici modernista Casa Janer, a Vilafranca del Penedès.

Dissabte 9 de març a les 12 del migdia, Covides inaugurarà un nou espai enoturístic a l’edifici modernista Casa Janer, a la rambla Nostra Senyora de Vilafranca. Sota el nom El Pati de Covides, tindrà una capacitat per a 180 persones i s’hi podran celebrar tastos, presentacions, festes privades o esdeveniments d’empresa.

Durant la inauguració, presentaran el nou vi número 7 del Celler Experimental Covides i hi haurà l’actuació del grup de versions penedesenc en acústic Koren. L’acte és d’accés gratuït i inclou un tast de gastronomia local.

El nou espai enoturístic ja havia acollit alguns actes puntuals de la cooperativa, com la celebració del Dia de la Dona el 2020 o algun vermut electrònic, però ara s’ha remodelat completament. S’hi ha incorporat una barra de vins, s’han millorat l’accessibilitat i els serveis, i s’ha posat especial èmfasis en la decoració per convertir-lo en un espai obert al públic on celebrar esdeveniments –tant de Covides com privats.

El Pati de Covides consta de 342 m2 i se situa als baixos de l’edifici modernista Casa Janer.

VIA LA FURA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *