Applus+ IDIADA llança un pla de reforestació per a plantar més de 200.000 arbres a l’Índia

Notícies d'empresa

En els pròxims cinc anys, ens comprometem a plantar més de 210.000 arbres de bambú en les terres forestals de Hamirpur, en l’estat de Himachal Pradesh, l’Índia.

Com a mostra del nostre compromís amb el desenvolupament sostenible, Applus+ IDIADA anuncia el llançament del nostre ambiciós pla agroforestal, SUSTAIN (per les sigles en anglès d’Iniciativa de Repoblament i Segrest de Carboni Sostenible per a la Naturalesa). En els pròxims cinc anys, ens comprometem a plantar més de 210.000 arbres de bambú en les terres forestals de Hamirpur, en l’estat de Himachal Pradesh, l’Índia.

El bambú, conegut pel seu ràpid creixement i la seva mínima petjada ambiental, exerceix un paper fonamental en el segrest i emmagatzematge de CO₂, mitigant substancialment els efectes del canvi climàtic. Aquesta iniciativa s’alinea perfectament amb la nostra estratègia de sostenibilitat, amb l’objectiu de rejovenir els ecosistemes degradats, restaurar la salut del sòl, prevenir l’erosió i promoure la biodiversitat.

Més enllà dels beneficis ambientals, SUSTAIN impulsarà el benestar de la comunitat local en millorar la productivitat de la terra, augmentant així els ingressos regionals amb les diverses aplicacions del bambú, des de la construcció fins a la producció de paper.

Aquesta iniciativa marca un pas significatiu en els nostres esforços cap a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica, abordant múltiples Objectius de Desenvolupament Sostenible, inclosos Fam zero, Acció pel clima, Aigua neta i sanejament, Energia assequible i neta, i Vida d’ecosistemes terrestres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *