ADQA, especialistes en ciberseguretat, ja és assessora acreditada per al programa Kit Consulting

Notícies d'empresa

Les sol·licituds per al programa ja estan obertes. No deixeu passar aquesta oportunitat per enfortir la seguretat de la vostra empresa.

ADQA ha estat reconeguda oficialment com a assessora acreditada dins del programa Kit Consulting, amb una especialització destacada en l’àmbit de la Ciberseguretat, a més de les Vendes Digitals i altres processos de Transformació Digital. Aquest programa, impulsat per fomentar la competitivitat i la transformació digital de les empreses, ofereix subvencions dirigides a aquelles organitzacions que vulguin millorar la seva seguretat digital o gestionar els seus processos de manera efectiva.

Les empreses que poden optar a aquestes ajudes han de comptar amb un mínim de 10 treballadors. A ADQA, oferim un servei de consultoria especialitzat en ciberseguretat, acompanyant les empreses durant tot el procés, des de la sol·licitud fins a la implementació de les solucions personalitzades. Ens assegurem que cada projecte respongui a les necessitats específiques de cada empresa, amb l’objectiu de protegir la seva informació i garantir la seva continuïtat en un entorn digital cada cop més complex.

Les sol·licituds per al programa ja estan obertes. No deixeu passar aquesta oportunitat per enfortir la seguretat de la vostra empresa. Contacteu-nos per a més informació sobre les subvencions i com podem ajudar-vos a aprofitar al màxim aquesta oportunitat amb el programa Kit Consulting. Podeu visitar www.ADQA.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *