La Junta Directiva de la FEGP acull la presentació del nou director general de la FEGP, Joan Manel Montfort, i encara la recta final de l’any amb un dens programa d’activitats

Comunicats de premsa FEGPComunicació

La sessió de junta es va celebrar a les instal·lacions de Prot Energia a Vilanova i la Geltrú, on es va fer una visita al laboratori energètic.

30 de setembre de 2024, Vilanova i la Geltrú. La trobada de la Junta Directiva, l’òrgan més ampli de govern de la Federació d’Empresaris del Gran Penedès, va celebrar la seva cita bimensual visitant les instal·lacions del soci Prot Energia a Vilanova i la Geltrú.

La reunió va acollir la presentació oficial del nou director general de la FEGP, Joan Manel Montfort i les seves primeres accions al capdavant de l’equip tècnic. Montfort va posar sobre la taula la densa activitat de la federació prevista per a la recta final del 2024 amb actes de trobada empresarial, convenis amb diferents entitats, projectes i un ampli programa de formacions adaptades a les necessitats de cada empresa.

La FEGP agraeix especialment l’acollida de Prot Energia a les seves noves instal·lacions on van poder explicar tot el seu procés d’expansió i van donar a conèixer als membres de la Junta la funció del seu laboratori energètic, un valor diferencial que aporta l’empresa vilanovina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *