Quality Blends serà present en els Coffee Awards en la Nau Bostik, Barcelona, del 18 al 20 d’octubre

Notícies d'empresa

Descobreix com funcionen els diferents processos del cafè i gaudeix d’un tast especial de cafès de filtre

Ens complau anunciar que Quality Blends participarà en els Coffee Awards els dies 18, 19 i 20 d’octubre en la Nau Bostik de Barcelona. Durant aquests dies, convidem a tots els amants del cafè a visitar-nos en el nostre estand, on podran descobrir més sobre els diferents processos del cafè i gaudir d’un tast especial de cafès de filtre. Serà una experiència única per a explorar els sabors i aromes que els nostres cafès d’especialitat tenen per a oferir.

A més, tindràs l’oportunitat de provar de manera gratuïta tots els nostres cafès, juntament amb uns altres de la fira. Si ets dels quals encara no ha descobert el veritable sabor d’un cafè de qualitat, aquesta és la teva oportunitat de fer-lo.

Per a aquells que no puguin assistir a la fira, els convidem a visitar-nos en el nostre showroom situat en St. Pere Molanta, on podran veure en directe el procés de torrat del cafè verd, gaudir de la increïble aroma del cafè recentment torrat, i per què no, emportar-se alguns dels nostres cafès d’orígens únics.

No t’oblidis de seguir-nos en el nostre Instagram, on estarem anunciant promocions exclusives durant la setmana de la fira. T’esperem per a viure junts aquesta experiència cafetera!

Quality Blends, la teva passió pel cafè, la nostra especialitat.

Web: www.qualityblends.coffee
Instagram: @qualityblends_oficial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *