Família Torres potencia el turisme de negocis amb la col·laboració de GEBTA

Notícies d'empresa

GEBTA, Guild of European Business Travel Agents, és l’organització empresarial de viatges de negoci més important a Europa.

FOTO VIA PENEDÈS ECONÒMIC

Família Torres fomenta el turisme de negocis gràcies a un acord de col·laboració amb GEBTA (Guild of European Business Travel Agents), organització empresarial de viatges de negoci que representa el 80% d’aquest tipus de turisme a Espanya. A través d’aquest acord, el celler es converteix en proveïdor oficial de l’associació per acollir reunions, esdeveniments i experiències corporatives a les seves instal·lacions del Penedès.

Família Torres, amb la certificació de sostenibilitat turística Biosphere, compta amb un equip propi especialitzat en la gestió de turisme de negocis o turisme MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions) dins del departament d’enoturisme. El celler espera duplicar la facturació en aquest tipus d’actes en els propers anys gràcies a la singularitat i versatilitat dels seus espais en un entorn natural de gran bellesa.

Família Torres disposa d’un ampli ventall d’espais per a la celebració d’acte corporatius de diferents formats i fins a un màxim de 350 persones, ubicats a les seves finques i cellers del Penedès. Destaquen l’auditori, les sales per a reunions i el Jardí Restaurant El Celleret al seu celler de Pacs del Penedès, la Masia Restaurant Mas Rabell a Sant Martí Sarroca, així com els espais que ofereix el celler Jean Leon, a Torrelavit.

L’acord de col·laboració entre Família Torres i GEBTA, organització líder en esdeveniments MICE a Espanya que agrupa les principals companyies líders del sector aeri, hoteler i turístic, contempla accions de comunicació i networking per donar a conèixer l’oferta del celler a les agències que formen part de l’associació. Segons Eduard Berga, responsable d’Enoturisme de Família Torres, “formar part de GEBTA suposa una excel·lent oportunitat per continuar desenvolupant les nostres propostes d’enoturisme sostenible en el sector dels actes corporatius”.

Per a Marcel Forns Bernhardt, director general de GEBTA, “Família Torres és una organització de referència, que destaca per la seva excel·lència i compromís amb la sostenibilitat, amb qui compartim una mateixa visió en matèria d’actes, que desitgem impulsar entre les empreses del mercat espanyol, a partir d’aquest acord de partenariat.”

VIA PENEDÈS ECONÒMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *