Aquestes són les idees i mobles per l’entrada de casa teva que ofereix Nunue

Notícies d'empresa

Per Nunue l’entrada d’una vivenda és la primera estança que veuen les visites només obrir la porta, una mena de transició entre l’exterior i l’interior. És quasi tant important com qualsevol estança de la nostra casa ja que és la que anticipa l’estil de la vivenda.

Segur que alguna vegada has entrat a alguna casa i has tingut una sensació estranya, de desordre, de mobles mal col·locats, sense cap sentit, mobles avorrits o mal decorats. No sempre és fàcil decidir la decoració d’aquesta zona, tot depèn de l’espai del que disposem, les necessitats de l’usuari, l’ús que volem donar-li o l’estil personal.

La llum en un espai és un element de fonamental importància. Quan entres a una casa que sembla fosca i poc il·luminada, la impressió que despertes no és gaire positiva. D’altra banda, un ambient suficientment il·luminat és capaç de realçar tota l’estada.

Atès que sol ser estrany que una entrada aprofiti la llum natural, és bo inserir una font d’il·luminació adequada, a través d’aplics de paret, làmpades penjants o llum directa.

Podem parlar de mobles amb un disseny més senzill, tipus consola, o bé mobles amb més disseny, pensats al detall i personalitzats a les necessitats de cada persona.

Per als espais més reduïts algunes opcions són els mobles amb poca profunditat, ja siguin consoles, una lleixa flotant o un sabater multifuncional. Mobles més senzills i amb una decoració més austera per no desfavorir el poc espai del que disposem.

Per ser funcionals i no només estètics, per exemple algun moble amb calaixos per a poder guardar tot allò que ens generi una distracció visual, i per tant, una sobrecàrrega de l’espai. També són bones opcions els bancs multifuncionals, amb calaixos ocults.

Col·locar els miralls adequats al lloc correcte ajudarà a vestir les parets de casa fent que guanyi en estil i elegància. En aquest cas és més, ja que el tipus de mirall, el material, el disseny o el color és tan important com l’entorn que l’envolta. Aporten un efecte òptic d’amplitut i generositat en l’espai.

Quan tenim espai suficient podem apostar per mobles més configurats al nostre gust; armaris amb diferents composicions i dissenys, per guardar abrics, les sabates, les bufandes, les bosses i la resta d’elements típics d’una entrada de casa.

En alguns habitatges, en obrir la porta s’entra directament al saló i no hi ha un espai intermig.

Malgrat això, és important crear una zona d’acollida diferenciada de la resta, i per això preferiblement col·locarem un moble obert parcialment a la resta de l’estada per donar amplitut. Pot ser una prestatgeria, un moble d’entrada amb vidriera a sobre o una estructura de lamel·les de fusta. És una gran solució per crear d’entrada on abans semblava impossible.

No tot han de ser mobles i peces de disseny, també podem optar pels papers pintats, un gran aliat per donar personalitat i singularitat a un espai. Hi ha varietats infinites d’estampats, dibuixos, colors i geometries.

Amb aquestes idees i consells ja pots sorprendre els teus convidats. Si necessites ajuda per dissenyar el teu rebedor perfecte aquests són alguns dels recursos que fan servir a Nunue. Si t’ha agradat alguna ideea, posa’t en contacte amb el seu equip. Estaran encantades d’aportar-te més solucions adaptades a les teves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *