Primera trobada anual de Previsora General a Andalusia

Notícies d'empresa

Previsora General al costat del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Màlaga, va celebrar el passat dia 15 la I Trobada anual amb els seus mediadors de la zona d’Andalusia. Donades les circumstàncies actuals, la jornada es va celebrar de manera virtual, amb una assistència de més de 60 mediadors d’assegurances.
Moisès Núñez De Bé, President del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Màlaga i Jordi Busquet Albertí, Director General de la Mutualitat, van obrir l’acte.

Previsora General va parlar sobre la Gerència de Riscos de l’Autònom, va recordar les eines comercials a la disposició del mediador i va presentar la seva Campanya de Salut “Qué tal familia”, Sergio Alonso Carbó, Director Territorial de Madrid-Centre, Andalusia, Mariano Rodríguez, Responsable Comercial d’Andalusia i Vanesa Herrero, Responsable Comercial Salut , van ser els encarregats de desenvolupar aquest primer bloc.

En la segona part de la jornada, Alfonso Linares, CEO de Correduidea, va presentar el taller “Essencialment actius” on es van presentar algunes recomanacions als mediadors perquè puguin continuar amb la seva activitat comercial tenint en compte les circumstàncies que l’alerta sanitària generada pel covid han posat de manifest en el mercat assegurador.

26.10.2020