Torna el Gran Recapte. Aquest any, més necessari que mai

Notícies d'empresa

El Gran Recapte d’Aliments torna la setmana del 16 al 21 de novembre. Aquest any, però, serà diferent a conseqüència de la COVID-19. Aquest any no podrem fer la recollida física d’aliments, per tal de garantir la seguretat de voluntaris i donants.  Aquest any, en comptes d’aliments demanem a la ciutadania que ens faci donacions monetàries per poder comprar aliments.

L’emergència social, generada a conseqüència de l’emergència sanitària provocada per la COVID, ha fet que la distribució d’aliments, que duem a terme els Bancs dels Aliments, s’hagi incrementat de forma dramàtica.

Per això activem diverses formes per tal que la ciutadania, com cada any, pugui seguir col·laborant:

· SUPERMERCAT: Des del 16 al 21 de novembre, es podran fer donacions monetàries a les caixes, en el moment que es pagui la resta de la compra. Les donacions seran de la quantitat que cada persona determini. Hem ampliat les dates de durada del Gran Recapte per ajudar a evitar concentracions de persones.
· MERCATS: En les mateixes dates, en alguns mercats i botigues de proximitat es podran comprar tiquets, per valors de 3 euros.
· ONLINE: A més, fins al 16 de desembre es podran fer a través de la web granrecapteonline.com i per bizum al número 33596.

09.11.2020