El Cigró d’Or proposa Experiències Gastronòmiques d’Or per als àpats d’empresa 

Notícies d'empresa

El Cigró d’Or pretén que les empreses puguin continuar celebrant els àpats de Nadal amb tres propostes gastronòmiques per a gaudir en parella.

El Restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès posa a la disposició una nova proposta per a gaudir dels tradicionals àpats de Nadal d’empresa sota la denominació, Experiències Gastronòmiques d’Or.

El xef Oriol Llavina i el seu equip, han ideat 2 menús regal tancats o 1 que es pot idear a mida, amb els quals, les companyies poden obsequiar als seus treballadors o col·laboradors amb un àpat amb tot inclòs que es podrà gaudir al Restaurant, situat a la Plaça de l’Oli. El format del regal és personalitzable amb el logo de l’empresa i el nom de l’afortunat.

Una de les opcions es contempla per a dues persones i està pensada per gaudir durant els dinars en dies laborables i el regal té un cost de 40€. D’altra banda, la segona fórmula, també és per gaudir amb parella i es contempla pel cap de setmana o festius i té un cost de 80€. Pel que fa la tercera opció l’interessat s’ha de posar en contacte amb el Restaurant al telèfon 93 890 56 09 per tal de poder formular un menú adaptat a la fórmula més adient.

El Cigró d’Or obre els fogons cada dia pel servei de dinar i a més, dissenya un menú adreçat al takeaway per recollir al mateix restaurant i que s’anuncia a les seves xarxes socials @elcigrodor.

03.12.2020