Presentació de l’Àrea 5G a les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf

Notícies d'empresa

Dilluns 14 de desembre a les 11h tindrà lloc online des del Museu de la Pell d’Igualada, la presentació de l’Àrea 5G Penedès, que té l’objectiu de promoure el desenvolupament de la tecnologia 5G a les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. 

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i dins de l’Estratègia 5G de Catalunya, amb la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona, Fundació i2CAT, Diputació de Barcelona, Ajuntament d’Igualada, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, TICAnoia, Neàpolis i Telefónica.

L’Àrea 5G del Penedès permetrà potenciar diferents sectors a través de l’ús i proves de la tecnologia 5G: atenció sociosanitària, mobilitat i vehicle connectat, mèdia i captació i retenció de talent.

La iniciativa tindrà un impacte directe en la dinamització econòmica i foment de la innovació al territori, millorant la competitivitat de les empreses, que podran fer pilots a espais de proves i retenir talent en aquestes zones gràcies a la  generació de nous perfils digitals qualificats.

Més informació i enllaç presentació

11.12.2020