“La sala de la ràbia” el nou oci per combatre l’estrès 

Notícies d'empresa

La sala de la ràbia’ és la nova forma d’entreteniment que està de moda en tot el món i que ara arriba a Espanya de la mà d’Axerum, un local especialitzat en llançament de destral de Vilanova i la Geltrú. L’impulsor d’aquesta habitació és Albert Soler, un home de 33 anys que va ser esportista d’elit i cansat de fer tombs pel món va decidir emprendre el seu propi negoci. 

A la nova sala de la ràbia acudeixen persones que necessiten desestressar-se i desfogar-se trencant qualsevol mena d’objecte. El joc consisteix a escriure en una pissarra el nom a la ràbia i els motius de l’estrès que la persona porta acumulat. L’activitat està pensada per practicar-la en parella, encara que també es pot fer en solitari. 

El confinament ha generat un canvi en els tipus de clients, encara que, el perfil dels usuaris que acudeixen més al centre, “es troben entre els 30 i els 45 anys i el vuitanta per cent són dones”- afirma Soler.  Per tant, ‘La sala de la ràbia’ neix en un moment ideal per a la societat i els participants asseguren que marxen a casa relaxats i molt feliços. 

21.12.2020