Tothosap! Garraf és el mitjà de comunicació de major difusió, tirada i audiència del Garraf i es consolida, en el seu primer any de vida, com el magazín de referència a la comarca

Difusió Notícies d'empresa

Ara fa tot just un any, un equip de treball inicialment format per tres professionals de la comunicació, Guillem Mercader, Marc Macià i Toni Ayensa, van posar en marxa Tothosap! Garraf, un mitjà de comunicació comarcal al qual s’han incorporat altres col.laboradors de reconeguda trajectòria professional, com ara la historiadora de l’art Beli Artigas, l’advocat Lluís Guxens o l’especialista en medi ambient Josep Antoni Herrera.

A la comarca del Garraf hi havia un buit informatiu evident, després de la desaparició del Diari de Vilanova, que fins aleshores ningú no havia estat capaç d’omplir. La societat, les institucions i les empreses demanaven poder disposar d’un mitjà comarcal propi, modern, atractiu i adaptat als nous temps i a les noves inquietuds. Fruit d’aquesta necessitat neix el magazín Tothosap! Garraf.

Aquest nou mitjà compleix un any amb una missió molt clara: oferir cada mes als lectors i les lectores un seguit de propostes i activitats lúdiques i culturals de la comarca del Garraf i fer visible la gran quantitat de talent local existent als diferents municipis, com una manera de reivindicar el llegat cultural, paisatgístic, natural, gastronòmic…., que converteix la comarca del Garraf en un entorn únic, divers, extraordinàriament complet i amable, un lloc ideal per viure-hi.

Tothosap Garraf! té un tiratge en paper de 15.000 exemplars mensuals i més de 300 punts de distribució repartits per la comarca, un centenar d’ells amb expositor propi. El magazín en paper incorpora les noves tecnologies per donar al lector un contingut extra de valor, mitjançant l’aplicació de codis QR. Així, es converteix en una revista digital interactiva on els lectors poden interactuar amb continguts multimèdia. Més de 4.000 lectors i lectores reben la versió digital de la revista per WhatsApp, i també està disponible al portal calameo.com, on es registren unes 2.500 descàrregues mensuals. La revista té també una forta presència a les xarxes socials, punt de trobada de la societat actual. Entre Twitter, Instagram i Facebook supera les 50.000 visites mensuals.

El magazín Tothosap Garraf! es finança mitjançant la publicitat, però els anuncis en cap cas superen el 35% del total de pàgines de la revista, que se centra en els continguts. Si ets autònom, tens un negoci online o bé una empresa al Garraf, Alt o Baix Penedès, no ho dubtis: contacta amb Tothosap!, ells faran més visible el teu negoci i t’ajudaran a tenir més clients.

Enllaç a la revista digital:
https://es.calameo.com/tothosap

Enllaç a Instagram:
https://www.instagram.com/tothosap.cat

Enllaç a Facebook:
https://www.facebook.com/tothosap

Enllaç a Twitter:
https://twitter.com/tothosapgarraf

29.03.2021