El sommelier David Martínez i els seus alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Sitges creen el còctel Massís del Garraf

Notícies d'empresa

El sommelier David Martínez i els seus alumnes de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan R. Benaprès de Sitges han presentat el còctel Massís del Garraf, un aperitiu aromàtic i d’una voluptuositat exquisida, ideat a partir de les característiques organolèptiques que suggereix la natura del Massís i el seu idil·li amb la Mediterrània.

Un combinat a base de ginebra seca infusionada amb romaní i farigola, xarrup d’aigua i sucre infusionat amb espigalls, vermut sec i suc de llimona, s’ha presentat com el nou còctel Massís del Garraf. Més que un aperitiu, es tracta d’una postal glamurosa del Garraf, una instil·lació de sensacions feréstegues, genuïnes.

La beguda ha sorprès perquè, si fins ara ja sabíem quina olor fa el Massís, ara, a més, ja sabem quin és el seu gust; fins i tot, ens retrobem amb la seva fesomia més seductora. Des d’ara no faltaran pretextos per assaborir aquest còctel perquè, sempre amb la deguda moderació, la idea és que es pugui degustar en els actes promocionals del districte enogastronòmic del Garraf.

Llegeix la notícia sencera

13.04.2021