Les màscares higièniques reutilitzables certificades de Archmax Healthcare proporcionen el millor confort i la màxima respirabilitat del mercat

Notícies d'empresa

ARChMAX Healthcare, que opera amb llicència sanitària (7664-PS), dissenya i fabrica màscares higièniques reutilitzables certificades amb protecció dual homologada. Una Ecomask (de polièster reciclat i filtre de lyocel biodegradable) amb els més alts estàndard qualitat i eficàcia que garanteix la millor respirabilitat del mercat.

ARChMAX Healthcare produeix el 100% de les seves màscares higièniques reutilitzables certificades en els seus tallers propis locals, afavorint l’ús de proximitat i garantint major transparència i control, així com un mínim d’emissions de transport. El seu model de negoci integrat, en línia i retail, i la seva manera de donar resposta a les demandes del mercat, han permès una ràpida expansió nacional i internacional de la marca, que ja és present a Itàlia i Noruega.

ARChMAX Healthcare ofereix solucions corporatives per a les empreses, màscares B2B totalment personalitzades. Destaquen clients com: Laboratoris Esteve, Ajuntament de Barcelona, Casa Seat, FC Barcelona, Athletic de Bilbao, Sevilla FC, Open Arms, Wallapop, Federació Espanyola d’Esports d’Hivern, Zoo, Tibidabo, Fundació Pere Tarrés, Gasol Foundation, Pretty Ballerinas, Grup Catalana Occident, entre altres.

30.04.2021