01.07.2020 · L’Associació de Comerciants Centre Vila de Vilafranca i la FEGP signen un conveni de col·laboració

Comerç Comunicats de premsa Sectorials

L’Associació de Comerciants Centre Vila de Vilafranca i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) han signat avui un conveni de col·laboració per compartir avantatges en benefici dels seus respectius afiliats.

L’acte de la signatura ha estat presidit per Marta Vivas, presidenta de l’Associació de Comerciants Centre Vila de Vilafranca i Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès. També hi va participar la dinamitzadora de Centre Vila, Yolanda Lezcano.

Per una banda l’Associació de Comerciants Centre Vila de Vilafranca té com a objectiu principal la representació de la totalitat dels interessos professionals i col·lectius dels seus agremiats, en quant a les seves activitats específiques, així com respecte de la defensa dels interessos econòmics de les empreses associades, el foment econòmic en tots els seus aspectes, i la posada en marxa de serveis d’ordre pràctic per als seus membres.

Per altra banda, la FEGP és una organització empresarial de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació. A tots els efectes, és independent i té un caire multisectorial i plural, aplega afiliacions de professionals, empreses i col·lectius de professionals i empreses de tots els àmbits i sectors d’activitats, en l’entorn territorial del Penedès i el Garraf, i d’altres territoris amb interessos a l’àmbit de referència.

Amb la signatura d’aquest conveni, ambdues entitats es proposen la producció d’actuacions conjuntes, compartir avantatges en benefici dels seus respectius afiliats i afavorir les seves iniciatives, així com treballar de la mà per a la projecció econòmica i social de l’entorn; sense sotmetre la identitat i la personalitat jurídica i fàctica de cadascuna de les dues entitats en relació amb l’altra i deixant palesa la independència d’ambdues