14.10.2020 · El conseller de Polítiques Digitals Hble Sr. Jordi Puigneró participarà al Congrés de Dones d’Empresa que impulsa el canvi a les empreses mitjançant la tecnologia

Comunicats de premsa Congrés de Dones D’Empresa Espai TV Networking Trobada de Dones d’Empresa

L’esdeveniment anual compta amb una trentena de ponents, en un congrés dual amb assistència presencial i telemàtica.

La sisena edició del Congrés que es ve celebrant a l’Auditori Neàpolis a Vilanova i la Geltrú, vol inspirar el pròxim 16 d’octubre a professionals del territori del Penedès i el Garraf a través de les experiències de dones que han liderat les seves empreses, enguany en clau de tecnologia i ciència, com a motors efectius per encarar reptes futurs. Per primera vegada, la jornada del Congrés se celebrarà de forma presencial i en streaming.

14 d’octubre 2020.- El conseller Hble Sr. Jordi Puigneró, ha confirmat l’assistència al Congrés en clau femenina que ja comptava amb l’assistència de la directora general de Societat Digital, Joana Barbany i la ponència central de la directora i cofundadora de FIBRACatTV, Meritxell Bautista, com a colofó de tot un seguit de ponències de dones professionals que a través de la seva experiència donen vida a casos d’èxit per afrontar els reptes empresarials de futur.

L’empenta de canvi, i l’actitud inspiracional d’un Congrés on les idees i el positivisme venen de la mà de la tecnologia, no ha passat per alt al Conseller que ha volgut donar suport a la iniciativa amb la seva intervenció. A més, Puigneró serà l’encarregat d’entregar el guardó Dona i Tecnologia que s’ha creat en aquesta edició per posar en relleu el paper de la Dona dins aquest sector.

En aquesta línia es podrà visitar l’exposició “L’enginy (In)visible. Dones i Tecnologia: passat, present i futur” cedida per Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, amb la col·laboració de la Fundación Orange i la UPC a través del projecte BarcelonaTECH.

L’esdeveniment també comptarà amb la presència de Núria Ramon, directora de l’Institut Català de les Dones, en l’entrega dels guardons Dones d’empresa i Dona i tecnologia, en reconeixement  a la tasca empresarial de dones empresàries i a la trajectòria a través de la innovació i la tecnologia.

El Congrés compta amb el patrocini de CaixaBank, Coral Transports, el suport de la Diputació de Barcelona, l’Institut Català de les Dones, de la Direcció General de la Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i les col·laboracions especials de Cadena Ser, Acció Preventiva i ArchMax HealthCare.

13a Trobada Anual de Dones d’Empresa

Aquest any, i motivat per la crisi sanitària, la Trobada Anual de Dones d’Empresa se celebra a continuació del Congrés, tot i que s’ha suprimit el tradicional sopar. La trobada d’enguany, que tindrà lloc al mateix espai Neàpolis de Vilanova, serà presentat per la periodista vilanovina Laura Marín, subdirectora del digital Eix Diari, i comptarà amb la participació, com a convidades d’honor, de Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, i Núria Camps, directora de la Cadena SER Catalunya. L’acte començarà cap a les 18.40, just després de la darrera taula del Congrés, i a continuació es farà el lliurament dels guardons Dones d’Empresa: el Guardó Dones d’Empresa al reconeixement a la tasca empresarial d’una de les dones empresàries del territori i el Guardó Dona i Tecnologia, al reconeixement d’una dona per la seva trajectòria a través de la innovació i la tecnologia.

Mesures COVID-19

L’organització de Dones d’Empresa vol que la teva assistència sigui del tot segura pel que ha implementat un complet protocol de prevenció contra la Covid-19 per garantir al màxim la teva seguretat durant la celebració del Congrés: mesures de distanciament i control d’aforament en funció de la capacitat de l’auditori, controls higiènic-sanitaris, fluxos de circulació de persones, digitalització de passis i processos.

Dones d’Empresa

Dones d’Empresa neix el mes de març de 2008. Està composta per una xarxa de dones emprenedores, empresàries, directives i executives dins el marc de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) amb el propòsit de col·laborar en el desenvolupament de la dona professional i guanyar presència i visibilitat en els òrgans de decisió i representació.

Una intenció que transcendeix, ja que busca contribuir a l’evolució i millora de la societat en general, a través de la suma de talents i de mirades. Oferim atenció, suport, recursos i estratègies a més d’una formació específica i singularitzada. Promovem serveis, activitats i proposem espais de trobada amb la finalitat d’afavorir l’oportunitat de fer “networking”, de fomentar la cooperació, la innovació i l’enfortiment de projectes empresarials liderats per dones.

Lloc: Auditori Neàpolis
Data: 16 d’octubre de 2020
Horari: a partir de les 10:30h
Inscripcions: http://bit.ly/CongresDdE