MAnifest PLa Territorial

19.01.2021 · Manifest dels agents econòmics i socials de la Vegueria Penedès, FEGP Federació Empresarial del Gran Penedès, UEA Unió Empresarial de l’Anoia, UGT Unió General de Treballadors i CCOO Comissions Obreres, davant del desenvolupament del Pla Terr

Comunicats de premsa Fegpedia

Des de les entitats i sindicats que conformen la Vegueria del Penedès: Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), Unió General de Treballadors (UGT) i Comissions Obreres (CCOO) us fem arribar el següent manifest conjunt signat per les 4 organitzacions esmentades. L’objectiu d’aquest és posicionar-nos al respecte del desenvolupament del Pla Territorial Parcial del Penedès.

Davant la situació social, laboral i empresarial s’exigeix un canvi i una aposta ferma per rebaixar l’índex d’atur al territori, a més de fer un canvi de model productiu basat en ocupació de qualitat i en sectors que aportin valor afegit, de futur, que siguin innovadors per guanyar competitivitat. En aquest sentit, les 4 organitzacions empresarials i sindicals considerem que el seu desenvolupament és molt positiu per a les nostres comarques i per a Catalunya, atès que comptar amb un pla per a la planificació i ordenació dels territoris és important i estratègic pel seu desenvolupament futur. Especialment, si es basa en la concertació social, la participació, l’escolta activa i la voluntat d’aconseguir consensos i acords amb el teixit social i econòmic pel desenvolupament futur.

La presentació d’aquest manifest ha tingut lloc aquest matí davant els mitjans de comunicació i ha comptat amb l’assistència de Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès; Joan Domènech, president de la Unió Empresarial de l’Anoia; Francesc Rica, secretari general Anoia, Alt Penedès i Garraf d’UGT i Josep M. Romero, secretari general del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf de CCOO. 

Consulta el Manifest