La xef Paquita Bisbal, fundadora de Delicious by Paquita, va guanyar el primer premi del concurs solidari en suport a la Fundació d’Esclerosi Múltiple, organitzat per l’Associació Barcelonesa, Amics de la Rambla. L’esdeveniment va comptar la presència al jurat de Carme Ruscalleda junt amb Carles Gaig i Abel Folk.
Amb un total de 25 participants, Delicious by Paquita es va destacar amb el seu exquisit arròs de bolets xitake i butifarra, una fusió culinària entre dues cultures: la japonesa i la catalana. Aquesta original proposta va conquerir al jurat, demostrant l’habilitat i creativitat de Paquita Bisbal a la cuina.
“Estem encantats de poder donar suport a una causa tan noble com és la lluita contra l’esclerosi múltiple, i fer-ho mitjançant la gastronomia és un honor”, va expressar Paquita Bisbal, la ment creativa darrere de Delicious by Paquita. “Aquest premi és un reconeixement al treball i a la passió que poso en cada plat.”
El premi aconseguit representa un impuls per a Delicious by Paquita, que amb la seva innovació i fusió de sabors impulsant la cuina natural, espera continuar sorprenent als paladars més exigents. Aquesta victòria també reflecteix la importància de la solidaritat i l’ajuda a les causes socials a través de la gastronomia.
Delicious by Paquita és un projecte gastronòmic fundat que busca sorprendre amb una fusió de sabors potenciant la cuina vegetariana i vegana junt amb la innovació en cada plat. A través d’una combinació única de tradicions culinàries i creativitat, Delicious by Paquita ofereix una experiència única i inoblidable als seus comensals.