Dijous, juny 20, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornada Formativa gratuïta: Habilitats per a la negociació (I)

27 d'abril de 2022 @ 9:30 - 11:30

Amb el compromís d’ajudar a les empreses, la FEGP també treballa en la formació, sobre àmbits dins de la negociació col·lectiva i les relacions laborals gràcies a la participació de Foment i del departament d’Empresa i Treball. Així doncs, presentem un pla de Formació que es configura com un seguit de jornades i tallers on el contigut de les quals tenen com a objecte exposar i debatre les funcions i matèries de l’àmbit de la negociació col·lectiva, diàleg social i les relacions laborals.

En aquest sentit, la Federació ha organitzat una Jornada Formativa que es realitzarà en dues sessions i que està orientada a les Habilitats per a la negociació, que es durà a terme els dies 27 d’abril i 4 de Maig en format virtual de 09:30 a 11:30h.

JORNADA I

Una situació conflictiva mal gestionada incideix clarament en la davallada del rendiment, la desmotivació i el absentisme laboral. En conseqüència acaba afectant al nivell i a la productivitat de la pròpia empresa. Es fonamental potenciar les pròpies habilitats negociadores i de gestió col·laborativa de discrepàncies, per tal d’optimitzar les competències personals en la gestió del diàleg social i en l’abordatge i solució negociada dels conflictes que puguin sorgir a l’àmbit empresarial i laboral.

Data: 27 d’abril de 2022

Horari: de 9h30 a 11:30h

Modalitat: Virtual

Continguts:

  • La capacitat comunicativa. Desenvolupar l’escolta activa
  • Autogestió emocional en situació de conflicte d’interessos
  • Treballant l’assertivitat
  • Diàleg i discusió
  • Mètodes de detecció i diagnòstic del conflicte

El formador mitjançant casos pràctics va desenvolupant la sessió intercalant teoria i pràctica. Els assistents assoleixen un paper actiu al tenir que interactuar i participar amb la seva experiència en el desenvolupament del taller.

Ponent: Ansel Guillamat Rubio. Psicòloga i Mediadora. Máster en Gestió de conflictes: Mediació IL3·UB (2001) Formadora i docent en Màsters i programes formatius en la Gestió i Resolució de conflictes. Consultora en gestió i resolució dels conflictes en les organitzacions amb més de 25 anys d’experiència. Directora de projectes de Logos Media SL

Aquesta és una jornada 100% bonificable i amb certificat d’assistència.

Organitza: Federació Empresarial del Gran Penedès

Amb el suport: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i Foment del Treball Nacional

 

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. Núm. d’expedient: STC002/21/000001

 

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Data:
27 d'abril de 2022
Hora:
9:30 - 11:30
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari és de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que serà respost el més aviat possible.