Nova trobada de gremis a la FEGP per valorar els canvis de la mobilitat en el centre de Vilanova i la Geltrú

Comunicats de premsa

Vilanova i la Geltrú, 9 de febrer .- La Federació Empresarial del Gran Penedès ha organitzat una trobada sobre els canvis implantats en el nou mapa de circulació del centre de Vilanova i la Geltrú. La trobada ha comptat amb diferents gremis de la ciutat i socis de la FEGP que han intercanviat impressions de primera mà, amb una destacada representació de la regidoria de mobilitat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

L’objectiu general de la trobada és afavorir la peatonalitat als eixos centrals del municipi, on principalment si desenvolupa l’activitat comercial, sense perdre l’accés de mercaderies, urgències o atendre necessitats bàsiques de les persones i empreses residents.

Si bé, aquesta és la tercera trobada entre consistori i organitzacions empresarials, és la primera on els canvis ja estan implantats i on els usuaris han trobat incidències.

El debat principal va sorgir sobre el tema que encara està pendent de tancar, que és l’horari de les zones de càrrega i descàrrega, i l’augment en nombre d’aquestes, per assegurar que tots els serveis puguin ser garantits, en el termini horari que es decideixi implantar. Per la importància que suposa aquest marge de temps, els tècnics presents de l’Ajuntament van proposar fer una consulta als gremis presents, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, el Col·legi d’instal·ladors, Viu Comerç i la representació d’empreses de distribució i de reciclatge, a més dels socis de la FEGP amb seu a Vilanova i la Geltrú.

Per tant, abans de definir un horari fix, que probablement acabarà oscil·lant entre les 8 h fins les 11:30 h del matí, es recolliran les propostes fetes pels assistents i valorant les cauisítiques presentades pel sector privat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *