Digitalitza’t

Sol·licita assessorament, ara és el moment!

Digitalitza’t: Programa que acompanya i assessora a les empreses en el camí cap a la transformació digital.

Digitaliza’t és un programa impulsat per Foment del Treball amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Federació Empresarial del Gran Penedès que acompanya i assessora a les empreses en el camí cap a la transformació digital.

T’orientem i assessorem!

Aquest servei se centrarà en acompanyar a les pimes i autònoms a través de sessions d’orientació grupals i individuals i resolució de consultes, de manera presencial i virtualment.

L’objectiu és propiciar espais de reflexió per a la realització d’una diagnosi estratègica. En aquesta etapa, totes les entitats territorials que participen i col·laboren amb Foment, actuaran com a punts de referència físics i virtuals per a resoldre consultes sobre les solucions tecnològiques disponibles, els proveïdors que puguin facilitar el començament del procés de transformació digital i les convocatòries d’ajudes existents dirigides a la digitalització de les empreses.

En l’àmbit de la industria 4.0, aquest tipus de sessions facilitaran a les pimes identificar el seu punt de partida i conèixer el seu grau de maduració, tant des de la perspectiva de la implantació de tecnologies com de les estratègies de negocis a nivell industrial.

A l’omplir el formulari heu d’especificar que l’assessorament ha de venir mitjançant la FEGP.

Principals beneficis del projecte

  • A nivell tecnològic, conèixer les tecnologies que, de manera aïllada o en conjunt, poden ajudar a millorar els processos productius, serveis o els productes que desenvolupa.
  • Identificar els seus punts forts i per tant el seu valor diferencial de cara a la competència existent.
  • Conèixer els instruments públics disponibles per acompanyar aquest procés de transformació.
  • A nivell estratègic, estrudiar i analitzar la seva situació en el context d’un marc de referència territorial o sectorial per a identificar les necessitats o oportunitats que tingui per millorar-la, mantenir-la, pivotar-la o fins it tot reinventar-se a nivell de model de negoci.

Som empresa d’assessorament

D’altra banda si sou una empresa que vol oferir el seu assessorament remunerat, mitjançant aquest programa, poseu-vos en contacte en aquest formulari:

    fegp digitalitzat

    Últimes publicacions