Gràcies a l’aliança amb el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, Mallart Artesans Xarcuters l’elabora en exclusiva junt a nous productes.
S’ha comptat amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia.
És una iniciativa singular, única, inèdita que aporta un nou patrimoni gastronòmic i social al Penedès.
El nou producte pot ser un nou “ambaixador” del Penedès.
Es tracta del primer paté d’aquestes característiques que hi ha al mercat i està fet de manera artesanal a l’obrador que Mallart Artesans Xarcuters té a La Llacuna. Cuinat a la catalana, amb orellanes, panses i pinyons, el seu sabor recorda als rostits de festa i la seva textura és melosa però amb cos.
També s’ha llençat al mercat el confit de gall.
Mallart és una iniciativa social de la Fundació Mas Albornà. Gràcies a l’elaboració dels embotits podem continuar fent créixer el nostre projecte, creant noves oportunitats de feina i millorant la vida de les persones.
04.12.2020