La Fundació Mas Albornà a través dels seus embotits mallart elabora el primer paté de Gall del Penedès IGP 

Notícies d'empresa

Gràcies a l’aliança amb el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, Mallart Artesans Xarcuters l’elabora en exclusiva junt a nous productes.

S’ha comptat amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia.

És una iniciativa singular, única, inèdita que aporta un nou patrimoni gastronòmic i social al Penedès.

El nou producte pot ser un nou “ambaixador” del Penedès.

Es tracta del primer paté d’aquestes característiques que hi ha al mercat i està fet de manera artesanal a l’obrador que Mallart Artesans Xarcuters té a La Llacuna. Cuinat a la catalana, amb orellanes, panses i pinyons, el seu sabor recorda als rostits de festa i la seva textura és melosa però amb cos.

També s’ha llençat al mercat el confit de gall.

Mallart és una iniciativa social de la Fundació Mas Albornà. Gràcies a l’elaboració dels embotits podem continuar fent créixer el nostre projecte, creant noves oportunitats de feina i millorant la vida de les persones. 

www.embotitsmnallart.com

04.12.2020