Acabat el mes de gener, encetem el mes de febrer amb la mirada posada en les properes celebracions. Mercer Hotels ja està treballant en el seu pack de Sant Valentí per a estades del 11 al 14 de febrer:
- Allotjament i esmorzar en habitació Superior
- Upgrade garantit a la següent categoria d’habitació disponible
- Menú Sant Valentí al Restaurant Cuina Gaig* (begudes incloses)
- Sortida tardana fins a les 14h
250€ per nit
*Menú Sant Valentí del xef Carles Gaig
Croqueta de rostit
Bunyol de bacallà
Ensaladilla russa
Caneló tradicional Gaig amb beixamel de tòfona
Bacallà amb samfaina
Cabrit al forn amb patates “Pont Neuf”
Coulant de xocolata
Cava Juvé&Camps Reserva de la Família, D. O. Penedès
Servei de pa, aigua mineral i cafè o té inclosos
A partir del dimecres 2 de febrer, estrenen una nova fórmula pels migdies al Restaurant Cuina Gaig per 24€:
- Laborables de 13h a 15h30
- Entrant+principal+postres+beguda
- Servei de pa, begudes i impostos inclosos
Exemple del menú “Fórmula migdia”:
ENTRANT (a escollir)
Caneló de pasta ‘filo’ farcit d’ànet mut i pollastre del Penedès
Pasta farcida de poma i formatge Idiazábal en pesto vermell
Amanida de cruixent de brie amb mango i coulis
Crema vegetal del dia
PRINCIPAL (a escollir)
Arròs sec amb sípia i carxofa
Suprema de corball a la planxa amb verdures i cítrics
Porc Duroc amb bolets de temporada i reducció de Porto
POSTRES (a escollir)
La nostra versió de la crema catalana
Mousse de xocolata Guanaja
Pastís del dia
Copa de via D. O. Penedès, canya de cervesa, refresc o aigua mineral
Per més informació, visiteu www.casatorneriguell.com