3 propostes gastronòmiques singulars pel mes de febrer

Notícies d'empresa

Albet i Noya us proposa 3 idees gastronòmiques per amenitzar el mes de febrer. Les podeu gaudir tot l’any, però si les descobriu amb nosaltres segur que les viureu molt més intensament.

1.Els vins del Penedès amb els cheescakes més trendy de Barcelona

Arribats a aquest punt, poca gent no coneix el pastisser Jon Cake que ha revolucionat la ciutat amb els seus pastissos de formatges. L’any 2021, en plena pandèmia i els restaurants tancats, en Jon (un enginyer aeronàutic reconvertit a cuiner) va decidir posar-se a fer pastissos de formatge i repartir-los a domicili. L’èxit va ser tan aclaparador, que ha acabat obrint un obrador al barri del Born on cada dia s’hi formen llargues cues per degustar els seus pastissos fets amb tota classe de formatges.

TAST DE VINS A BARCELONA

Si els vols tastar, el dimarts 8 de febrer, participem en un tast al celler El Tros de Barcelona. Tastarem 5 vins de la DO Penedès amb 5 pastissos de formatge de Jon Cake. El tast estarà dirigit pel sommelier Xavi Viles que ha seleccionat el vi Dolç Adrià (100% garnatxa) per maridar aquestes postres tan de moda a la ciutat.

2.Menjar-te Catalunya, comarca a comarca

Un projecte nascut en pandèmia i amb un ADN 100% Penedesenc. Caram Caram és una idea de Clara Soler i Gemma Muray que han voltat per tot Catalunya buscant productes gastronòmics singulars i te’ls porten a casa teva amb una capsa regal plena de sorpreses. La iniciativa, nascuda el 2020, ha estat guardonada amb el premi Futurisme de l’Ajuntament de Barcelona.

TASTACOMARCA A CEGUES I AL JARDÍ D’ALBET I NOYA.

El proper dissabte 12 de febrer descobrirem aquest projecte al celler amb un nou Tast a cegues amb vins d’Albet i Noya i productes gastronòmics de la comarca de l’Urgell. No volem fer spoilers, però hi haurà xocolata negra amb tòfona, confitura de ceba i ceps o la vinagreta Quimvaparir.

3. El Gall del Penedès com mai l’havies vist

A Albet i Noya som molt fan del projecte Gall de Penedès amb Embotits Mallart i és per això que a partir d’ara podreu tastar els seus productes en el nostre winebar i també a algunes de les activitats del celler. Gall del Penedès IGP és una associació de de criadors que treballa des de fa anys per a la preservació de la raça autòctona de gall negre del Penedès. Des de 2020 ha establert una col·laboració amb Embotits Mallart per tal de crear una línia de productes on el gall del Penedès IGP n’és el protagonista. Per la seva banda, embotits Mallart és una empresa centenària de La Llacuna que, a través de la fundació Mas Albornà, dona feina i millor qualitat de vida a persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió.

NOUS PRODUCTES  AL WINEBAR

A partir del mes de febrer pots venir a degustar el Paté Rústic de Gall del Pendès al nostre winebar (obert tots els dies de 10 a 14:30h) i també podràs degustar altres productes sorprenents a una de les activitats estrella del celler: el dinar a les vinyes amb Ecobrunch. 

Tota la informació i inscripcions, aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *