Entrem entre les entitats premiades amb el Pinnae 2022

Notícies d'empresa

El projecte “RE-CREAR. Reaprofitar fusta per crear peces úniques” està pensat per a que persones úniques facin mobles únics.

El grup Entrem ha estat seleccionat junta a 23 projecte més amb una iniciativa per a persones vulnerables socialment en la convocatòria d´ Impuls pel Territori de la Fundació Pinnae 2022 que es va fer pública el passat 13 de juliol. Aquest  15 de setembre ha iniciat aquest projecte adreçat a 15 persones amb disCapacitat, trastorn de salut mental i risc d’ exclusió social  de la Vegueria Penedès.
El projecte s’inicia amb l’ adequació  del taller on s’ hi restauraran taules, repararan calaixeres i es faran pràctiques amb l’ ús de les diferents eines i utillatges. El projecte permet, a més, incorporar un oficial de 1º en fusteria que ajudarà en les accions de formació i capacitació i es responsabilitzarà de la preparació de materials.
Xavier Alvarez, formador i coordinador del grup Entrem destaca que aquest projecte “ permet treballar hàbits laborals i un ofici, el de fuster, que s’ està perdent. A més, una part molt interessant i central en aquest projecte circular, és l’aprofitament de tot el material que s’ utilitzarà. Farem mobles amb fusta de palet, no mobles de palets. I també aprofitem fusta en bon estat que els serveis de jardineria treuen de la via pública”.
Gràcies al suport de #PinneImpulsa el grup Entrem pot arribar a persones vulnerables del nostre territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *