- Una cita gastronòmica única al Penedès de degustació i networking
- Iniciativa dels Gns. Alonso que reuneixen les seves receptes més icòniques
Els germans Alonso del Pozo, des del seu restaurant Cantina Viladellops i després de presentar el seu nou servei de càtering d’alta cuina el passat mes de març, amb una extensa experiència gastro i vinculació al Penedès, donen el tret de sortida a la primera cita gastronòmica Food Space Cantina Viladellops. Plats innovadors i ancestrals, show cooking i música en viu, donaran vida a aquest nou esdeveniment gastronòmic de degustació i networking, que reunirà les principals autoritats locals i persones de reconegut prestigi del sector turístic del Penedès i d’altres indrets de Catalunya.
Com diu Jairo Alonso, xef i copropietari del restaurant Cantina Viladellops, “és una ocasió única per reunir l’essència de la nostra cuina i presentar el nostre servei de càtering. Una manera d’apropar-se més a les persones per generar sinèrgies i fomentar el territori”.
La cita oferirà el millor de la gastronomia del xef Jairo Alonso, que presentarà de primera mà les millors receptes d’alta cuina i el nou servei de càtering a empresaris del sector turístic: hostalers/es, persones propietàries d’espais (des de museus fins a castells, cellers, cases singulars, masies, teatres, entre d’altres), agències de viatges i esdeveniments, professionals de la comunicació gastronòmica i mitjans especialitzats, en un espai únic entre vinyes, on gaudir de les graelles, cassoles, producte fresc i de proximitat.
Aquest projecte té com a objectiu convertir aquest esdeveniment en centre de trobada i laboratori d’idees on es generin sinergies i coneixement del sector gastronòmic, hostaler i productor del Penedès. Permetent establir contactes per a futurs esdeveniments i col·laboracions al sector turístic, estenent ponts cap a la cooperació, creant una xarxa de confiança i potenciant la ja existent.
“Amb aquesta cita, pretenem fomentar el turisme gastronòmic, una manera de conèixer millor una destinació, una cultura, un entorn i una tradició, a través dels aliments autòctons i de proximitat, plats ancestrals i entorns i paisatges de somni que nodreixen l’essència de la cuina. Aquesta pot ser la clau per impulsar el turisme i generar sinergies”, conclou Borja Alonso, organitzador de l’esdeveniment gastro i copropietari del restaurant.
Food Space Cantina Viladellops obrirà les portes en un espai a l’aire lliure del Restaurant Cantina Viladellops, a l’anomenat ‘Pati de les Oliveres’, un entorn privilegiat envoltat de vinyes. Bon ambient, música en directe i les millors aromes, en un esdeveniment que brindarà als assistents una experiència insuperable. Cita, que marca l’inici d’una proposta gastro única i estable que se celebrarà cada any per aquestes dates i en diferents indrets de la zona del Penedès, provocant vincles per aquest sector.
Food Space Cantina Viladellops
Què passarà? Cita gastronòmica de degustació i networking. Plats innovadors i diferents propostes gastro de la mà del xef Jairo Alonso.
On? Restaurant Cantina Viladellops | C/ Principal de Viladellops s/n (Olèrdola)
Quan? Divendres 9 de juny a les 19.00
Agenda de l’esdeveniment:
19.00 – Benvinguda i recepció de convidats
19.30 – Breu discurs a càrrec de Borja Alonso, organitzador de Food Space Cantina Viladellops. Seguidament, Jairo Alonso, xef del restaurant Cantina Viladellops dedicarà unes paraules d’agraïment a tots els assistents i presentarà la seva cuina ancestral i el servei de càtering.
20.00 – Degustació gastronòmica: plats innovadors i ancestrals, amb les receptes més exclusives de Jairo Alonso i productes del Penedès, en una experiència culinària completa i un show cooking espectacular. Tot això, acompanyat de música en directe per amenitzar la vetllada.