Una Revolució en el Món del Cafè Artesanal a Sant Pere Molanta

Notícies d'empresa

A les terres del Penedès, on la tradició i la modernitat es fusionen, neix Quality Blends, un torrador artesà que està redefinint l’experiència del cafè d’especialitat. Situat al cor de Sant Pere Molanta, Quality Blends és més que un simple torrador: és un viatge sensorial pels continents, oferint cafès de petits productors, amb una aposta ferma per un comerç just i una transparència total en la seva traçabilitat.

A Quality Blends, cada gra de cafè té una història. No només ens centrem en la qualitat excepcional dels nostres cafès, sinó que també destaquem gràcies a la nostra forma de torrar, les notes de tast, així com la procedència, la finca, el país, el nom del cafeicultor, l’altitud de la collita, la data de recol·lecció, la varietat, el procés que li donarà la puntuació d’especial i la puntuació. Tota aquesta informació, disponible a la nostra web, convida els amants del cafè a connectar amb l’origen i la passió darrere de cada tassa.

Apostem per la innovació i la sostenibilitat. Recentment, hem ampliat la nostra oferta introduint càpsules de cafè compatibles amb sistemes com Nespresso. Però no són unes càpsules qualssevol: estan fetes amb closca d’arròs, sent una solució biodegradable i respectuosa amb el medi ambient. A més, oferim aquests cafès acabats de torrar en un embalatge reciclat i reciclable, a un preu just de tan sols 0.30€ per càpsula, disponibles en bosses de 40 unitats.

Però la nostra passió no s’atura aquí. Oferim subscripcions mensuals, assegurant que els nostres clients gaudeixin sempre d’un cafè fresc sense preocupacions. En la nostra botiga en línia, els amants del cafè podran trobar una àmplia varietat d’orígens, des de l’exòtica Etiòpia fins a la vibració de Colòmbia, passant per la singularitat del Brasil.

I per a aquells que fan la seva primera compra, oferim un 10% de descompte en subscriure’s al nostre butlletí d’informació. Aquesta és una oportunitat perfecta per començar a explorar el món del cafè de Quality Blends.

A més, Quality Blends ofereix un servei exclusiu per a baristes, restauradors i hostalers. El nostre especialista en assessorament barista està disposat a compartir la seva expertesa, com des d’ensenyar noves receptes fins a optimitzar recursos i rendibilitzar el negoci entorn al cafè. Oferim també seguiment i manteniment de les màquines de cafè i la correcta preparació, garantint que cada servei de cafè sigui una experiència única i de qualitat superior.

Si sou un professional del sector i voleu distingir-vos amb un cafè excepcional, Quality Blends és la vostra solució. Amb el nostre producte i assessorament personalitzat, podreu oferir als vostres clients una experiència cafetera inoblidable, marcant la diferència i potenciant el vostre negoci.

Quality Blends no és només un cafè, és una promesa de qualitat, innovació i sostenibilitat, connectant cada xarrup amb una història rica i plena de passió. Visiteu la nostra web i comenceu avui mateix la vostra aventura cafetera amb nosaltres.

Per a més informació: www.qualityblends.coffee enric@qualityblends.coffee

PROMOCIÓ 10% DTE. EN LA PRIMERA COMPRA CODI: QUALITY10

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *