Temps de Vi presenta el seu cartell i dona el tret de sortida a l’edició d’enguany

Notícies d'empresa

Temps de Vi ha donat aquest matí el tret de sortida a l’edició 2022 amb la presentació del seu cartell que, a més, enguany arriba en format doble. El disseny és obra de Sergio Ripoll, exalumne de l’EMAiD, l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú, i segons han dit els organitzadors de la fira, la seva voluntat és col·laborar amb l’escola per tal de “donar sortida al jove talent de la ciutat”.

La presentació oficial d’aquesta edició de Temps de Vi va tenir lloc el passat dimarts dia 31 de maig a les 19h als jardins de l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú (Pujada Far Sant Cristòfol, 2), un espai emblemàtic per a l’organització de Temps de Vi.

La gran novetat d’aquesta edició, que se celebrarà del 10 al 12 de juny, serà sense dubte la tornada a la Rambla de la ciutat després que les dues darreres edicions la fira se celebrés de manera digital i en altres espais de la ciutat a conseqüència de la crisi sanitària. Enguany, Temps de Vi tornarà a celebrar-se tal com era, amb propostes musicals, gastronòmiques, cultures i moltes més sorpreses que es donaran a conèixer el pròxim dia 31.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.