8.000€ a fons perdut per incentivar la innovació de la teva empresa

Notícies d'empresa

Boost Business Innovation és empresa assessora acreditada per tramitar els cupons d’Acció per a desenvolupar projectes d’estratègia i plans d’innovació a les empreses

Al mes de maig, ACCIÓ ofereix cupons enfocats a desenvolupar projectes d’estratègia per a la detecció de noves oportunitats de negoci i definició del pla d’innovació de l’empresa. Els cupons d’ACCIÓ estan adreçats a pimes i grans empreses industrials amb establiment operatiu a Catalunya i tenen l’objectiu de facilitar la contractació de professionals experts que ajudin a reflexionar sobre el model de negoci i la innovació de l’organització.

A través d’aquests cupons, un expert acreditat acompanya les persones clau de l’empresa a analitzar els canvis de l’entorn i l’efecte que poden tenir sobre el negoci amb la finalitat d’identificar noves oportunitats i reptes per millorar la competitivitat.

Boost Business Innovation porta més de 20 anys desenvolupant projectes d’innovació aplicada als models de negoci. Treballem per a empreses referent del mercat Europeu, ajudant-les a detectar noves oportunitats de negoci, definir propostes de valor guanyadores, crear nous models de negoci i estructurar el pla estratègic d’innovació.

Si estàs interessat a obtenir més informació, l’empresa Boost és entitat assesora acreditada. Pots escriure a natalia@boost-consulting.biz o trucar al 618 848 460.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *