Berenar, tast & taller de ratpenats a les vinyes amb els experts del Museu de Ciències Naturals de Granollers

Notícies d'empresa

Sant Sadurní d’Anoia, 21 d’abril de 2023 – Enguany se celebra el desè aniversari del projecte de col·laboració dedicat a la conservació de l’ecosistema i la biodiversitat entre Celler Credo i el Museu de Ciències Natural de Granollers.
Amb aquest motiu, el pròxim dissabte 6 de maig de 2023, les vinyes de Celler Credo & Recaredo s’obren al públic per gaudir d’un taller participatiu de detecció de ratpenats per ultrasons i d’aprenentatge dels models de caixes refugi de ratpenats impartit pels científics del Museu de Ciències Naturals de Granollers. L’activitat anirà acompanyada d’un berenar amb productes locals seleccionats per les expertes en gastronomia singular Caram Caram, i de la degustació dels vins ecològics Ratpenat (100% Macabeu) i Volaina (100% Parellada) de Celler Credo. Per a la canalla hi haurà most de raïm ecològic.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar-hi, poden fer les inscripcions mitjançant el següent correu electrònic (visites@recaredo.com), on s’ampliarà informació i es facilitarà el punt de trobada exacte per a la realització de l’activitat.

10 anys de la col·laboració entre Celler Credo i el Museu de Ciències Naturals de Granollers

Els ratpenats són considerats com a excel·lents depredadors naturals. A la vinya, esdevenen grans aliats per al control de plagues d’insectes. D’aquesta premissa, l’any 2013, va néixer el compromís entre Celler Credo i el Museu de Ciències Naturals de Granollers (MCNG) per a la defensa del medi ambient i dels éssers vius que l’habiten. El conveni entre ambdós té com a objectiu investigar la importància d’aquest mamífer en l’ecosistema com a eficient insectívor i divulgar-ho a través dels vins que elaboren a Celler Credo.

Com a part d’aquest compromís, des de l’any 2013, primera anyada del vi Ratpenat, es van incorporar caixes-niu a les finques de Celler Credo per fomentar la població de ratpenats en l’ecosistema de les vinyes.

Resum i inscripció
Quan: Dissabte, 6 de maig de 2023
Hora: De 18h a 21h
Lloc: Finca de Serral del Vell a Sant Sadurní d’Anoia
Preu: 30€ adults | 15€ menors
Inscripcions: visites@recaredo.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *